student (M 27)

Created with Sketch.

student (M 27)

“Ik ben verder gekomen in zelfbewustzijn en in zelfsturing. We hebben veel gesprekken gehad en ik moest oefeningen doen, die ik soms wel en soms niet deed. Ik heb grote thema’s aangepakt die me in de weg stonden en die ik moest veranderen door ze te erkennen en uit te werken. Bij voorbeeld mijn drinkgedrag en beeldscherm verslaving. Dat heeft erg geholpen om verder te komen. Nu ga ik bewuster met sombere gevoelens om, door me niet alleen maar slecht te voelen zonder te weten waarom of wat eraan te doen. Hoewel dat misschien negatief klinkt is het positieve dat ik er veel bewuster en constructiever mee omga.

Ik ben mezelf meer gaan waarderen en accepteer de dingen zoals ze zijn. De reflecties die ik moest schrijven om met Bavo te bespreken hebben me erg geholpen. En ik heb geleerd dat in je hoofd zitten je niet altijd vooruit helpt en dat we eropuit moeten in de werkelijkheid.

Het was zo’n reis, met Bavo, vol gesprekken en verheldering waar ik naar zocht. Ik ga nu vooruit met elke kans die ik te pakken kan krijgen. Ik ben zeer hoopvol voor de toekomst en zie er naar uit.”