Testimonials

Created with Sketch.

wat studenten zeggen:

student (M 27)

“Ik ben verder gekomen in zelfbewustzijn en in zelfsturing. We hebben veel gesprekken gehad en ik moest oefeningen doen, die ik soms wel en soms niet deed. Ik heb grote thema’s aangepakt die me in de weg stonden en die ik moest veranderen door ze te erkennen en uit te werken. Bij voorbeeld mijn drinkgedrag en beeldscherm verslaving. Dat heeft erg geholpen om verder te komen. Nu ga ik bewuster met sombere gevoelens om, door me niet alleen maar slecht te voelen zonder te weten waarom of wat eraan te doen. Hoewel dat misschien negatief klinkt is het positieve dat ik er veel bewuster en constructiever mee omga.

Ik ben mezelf meer gaan waarderen en accepteer de dingen zoals ze zijn. De reflecties die ik moest schrijven om met Bavo te bespreken hebben me erg geholpen. En ik heb geleerd dat in je hoofd zitten je niet altijd vooruit helpt en dat we eropuit moeten in de werkelijkheid.

Het was zo’n reis, met Bavo, vol gesprekken en verheldering waar ik naar zocht. Ik ga nu vooruit met elke kans die ik te pakken kan krijgen. Ik ben zeer hoopvol voor de toekomst en zie er naar uit.”

verkoper (M 26)

“Ik vond het erg prettig met Bavo. Hij is rustig en vriendelijk en hij helpt je erg goed om te reflecteren en eigen conclusies te trekken. Hij confronteert me met gedachtengangen die ik tot nu toe niet zo heb gezien. Ik persoonlijk voel me weer zeker en zelfstandig, vermijd veel minder en reflecteer meer over de dingen die ik doe.”

ondernemer (M 47)

“Het coachingstraject dat ik bij Bavo heb doorlopen heeft mij veel gebracht. Bavo is een betrokken en gepassioneerde coach die intensief met je aan de slag gaat. Dit zorgt voor concrete doelen en duidelijke resultaten. Zijn passie voor het coachen straalt er vanaf en zorgde ervoor dat ik met plezier en enthousiasme dit traject bij hem heb gedaan. Ik beveel hem dan ook van harte aan!”

ex-student (M 30)

“Door de coaching van Bavo ben ik mezelf beter gaan begrijpen. Dankzij een persoonlijke en geduldige aanpak merk ik dat ik stappen aan het maken ben in een zoektocht naar wat ik wil en hoe ik dat wil. Ik heb me vanaf dag één volkomen op mijn gemak gevoeld bij Bavo en heb me daardoor open durven stellen op een manier die ik nog niet eerder bij iemand anders had ervaren. Bavo is helder in zijn uitleg en wat hij van je vraagt in dit proces. Ik heb zelden meegemaakt dat iemand zo oprecht betrokken is en blijft.” 

student (V 20)

“Ja, ik heb zeker nieuwe inzichten in mezelf gekregen. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om voor mezelf te zorgen en van mezelf te houden. Ik ben gegroeid in zelfbewustzijn en heb meer ruimte gemaakt voor “mij”. Ik was verrast door de feedback van medestudenten over mijn ontwikkeling en groei. De coaching is heel belangrijk voor mij geweest en ik zou willen aanbevelen dat universiteiten dit aan meer studenten aanbieden, omdat je belangrijke persoonlijke issues kunt oplossen zonder stigmatiserende setting.”

student (M 62)

“Mijn coachervaring met Bavo is dat hij de kunst verstaat om met aandacht en liefdevol bij mensen te zijn. Daarnaast is Bavo in staat om zonder omwegen tot de kern te komen. Dat werkte bij mij heel verhelderend! Het is die combinatie van kwaliteiten die zijn coaching krachtig maakt. Het maakte dat ik leerde om mijn balans te herstellen. Het resultaat was dat ik mijn doel glansrijk wist te bereiken!”

student (V 20)

“Heel erg bedankt voor het wonderbaarlijke werk dat je tot nu toe gedaan hebt en voor wat je verder nog zult doen.”

student (V 21)

“Ik heb de angst overwonnen om mijn persoonlijke problemen met iemand te bespreken. Dat had ik nooit verwacht. Ik heb positieve ervaringen opgedaan met sharing. Ik ben erg gegroeid doordat ik me meer bewust ben van mijn issues, zorgen en kwaliteiten. Ik heb verschillende tools gekregen, zoals ademoefeningen, en tools voor persoonlijke reflectie en zelfbewustzijn. Hoewel het een emotioneel en moeilijk proces was heeft het me enorm veel opgeleverd.”

student (V 20)

“Ik heb veel nieuwe inzichten over mezelf. Ik ben volwassen, ik ben niet stom, ik kan mezelf beschermen en daar ben ik trots op. De gesprekken waren vaak intensief en niet altijd iets om naar uit te kijken. Desondanks heeft het me geholpen om dingen uit het verleden en dingen van nu te accepteren, en eerlijker te zijn tegenover mezelf, er was geen ontkennen aan. Door de schone schijn op te geven ben ik dichter bij mezelf gekomen en ben ik meer in evenwicht. Ik heb meer zelfvertrouwen, en weet dat ik dingen kan overwinnen en mezelf beter begrijp dan ik ooit had gedacht. Mensen om me heen zien en bevestigen mijn vooruitgang. Dat gaat me helpen om nieuwe uitdagingen aan te gaan en verder te werken aan mezelf.”

student (V 20)

“De coaching met Bavo heeft me geholpen om mijn eigen behoeften beter te begrijpen en heeft me tools opgeleverd om met stress en persoonlijke problemen om te gaan. Wat me hierbij hielp is dat de coach nooit geprobeerd heeft om me minder te laten studeren of mijn ambities bij te stellen, maar me juist hielp om daar op een gezonde manier mee om te gaan. Wat ook helpt is de reality-check die ik nu kan doen, en dat ik gevoelens en ervaringen makkelijker kan delen, wat ik nu veel toepas. Ik ben volwassen geworden en heb zelfvertrouwen, en ik ben een betere teamplayer.”